Grups d’entrenament

Al Club Esportiu Serra Marina Alella podràs entrenar atletisme tinguis l’edat que tinguis, no importa el teu nivell. Ens encarregarem de què t’ho passis bé i entrenis de forma segura. A més, formem un grup molt familiar i ens agrada molt fer plans socials per conèixer-nos millor i passar una bona estona. Visita el nostre blog per conèixer el nostre dia a dia!

Com són els nostres entrenaments?

De la mà del nostre entrenador, en Jordi, podràs aconseguir els teus objectius, tinguis l’edat que tinguis.

Actualment tenim dos grups d’entrenament: el d’adults i el de Sub16/Sub18. Si ets menor de 13 anys, podràs practicar esport de la mà de l’Escola d’Iniciació esportiva de l’Ajuntament d’Alella. Un cop facis 13 anys, podràs entrenar amb nosaltres i, així, podràs continuar practicant l’atletisme.

logotip d'alella valora l'esport
ajuntament d'alella logotip en negre

Sub 16 / Sub 18

Activitat de formació i entrenament de les diferents disciplines de l’atletisme. I per tant, la possibilitat de participar en diferents competicions: cros, curses populars, milles, pista coberta i/o aire lliure.

Adults

Grups d’entrenament segons nivell i objectius personals. Preparació per a velocitat, mig fons, maratons, trail, condicionament físic…

Esport per a tothom

Al Club Esportiu Serra Marina Alella creiem que l’esport és per a tothom. Disposem d’una quota adaptada per a menors i adults que hagin de practicar esport amb un tutor o acompanyant. Que res et pari!

Categoría Sub 16 / Sub 18

Fer esport té un impacte molt positiu en els més joves. No només millora les funcions cognitives com la concentració, la memòria i l’atenció millorant així el rendiment escolar, sinó que millora l’autoestima i ajuda a l’etapa de creixement dels adolescents. Gràcies a l’atletisme, s’enforteixen els ossos, músculs i articulacions que estan en ple creixement. La capacitat pulmonar es veu augmentada i gràcies a la despesa energètica que suposa fer aquest tipus d’exercici, dormen millor i estan més tranquils. Sona bé, oi?
Qualsevol jove, independentment de la seva capacitat psicofísica i dels seus coneixements, pot venir a entrenar. L’entrenador adaptarà les activitats segons el nivell i objectius de cada jove. Fins i tot, si estan interessats, podran arribar a participar en competicions esportives, aconseguint una millora de l’aprenentatge esportiu i del coneixement personal.
Treballem el respecte, l’esportivitat, la responsabilitat, etc. Tot i que l’atletisme és un esport individual, fomentem la relació a nivell de grup.

Horaris d’entrenament grup Sub 16 / Sub 18: dimarts i dijous de 18:00h a 19:15h.

Categoría adults

I tu, encara no corres?

La pràctica d’exercici físic ajuda a afrontar de forma més eficaç l’estrès, disminuint la depressió clínica i l’ansietat. El running o l’atletisme és un esport econòmic, molt desafiador i amb una evolució molt positiva i ràpida per als principiants. En poc temps, veuràs com millores i cada cop tens més resistència. A més, també ho notaràs en la teva vida diària, ja que veuràs com les tasques quotidianes no et costen tant com abans.

I tu, encara corres sola?

Sabies que un 93,3% dels corredors no es preparen correctament per la pràctica del running? Molts d’ells no s’han realitzat mai una prova d’esforç, no escalfen abans de l’entrenament ni estiren després de la pràctica esportiva. Si no es planifica correctament la pràctica esportiva l’adherència baixa significativament, a causa de la frustració del corredor o corredora ja sigui per lesions o per no veure una evolució positiva. Segons el VI estudi de Cinfa Salud sobre la percepció i els hàbits dels corredors i corredores, un 38% dels corredors han sofert alguna lesió muscular (des de lleus enrampades fins a trencaments o tendinitis), sent els casos més greus (esquinços o fractures) un 11,9%. Aquest és un dels motius per els que no hauries de córrer sol i sense planificació. Un altre motiu no menys important és perquè t’ho passaràs genial amb nosaltres! Ens agrada molt fer pinya. No et preocupis.

Horaris d’entrenament grup adults: dimarts i dijous de 19:00h a 20:30h.

Quina disciplina t’agrada?

Fons, trail, velocitat? Vols competir en els campionats, crosos i curses populars? Vols córrer la teva primera marató, mitja marató,
ultra? Vols sortir a córrer els diumenges en grup? Millorar la teva salut? Vina a entrenar al Club Esportiu Serra Marina Alella!

Fons

Entrena cos i ment per tenir més resistència i determinació i poder fer front a curses de fons.

Velocitat

Treballa la teva explosivitat, guanya rapidesa i fortalesa. Sigues més ràpida i més forta. Als vostres llocs! llestos! ja!

Prepara una cursa

Desde la teva primera 5k fins a una ultra, la teva meta és la nostra.

prova sense compromís

Encara no ho tens clar? Pots provar un entrenament sense compromís i, en el cas del grup d’adults, el teu primer mes és gratuït! No hi ha excuses!