Trail solidària

L’educació canvia el món!

Tot el que recaptem a la Trail solidària va cap a Yamuna, una ONG amb projectes a Madagascar i l’Índia.

Qui obre la porta d’una escola, tanca una presó

Victor Hugo

El projecte

Amb la teva inscripció estaràs col.laborant amb l’ONGD YAMUNA, en concret a un dels seus projectes: el Parvulari P-4 del CENTRE EDUCATIU MANSDROSOA.
Com cada any, el Centre Educatiu Mandrosoa es posa en marxa amb l’objectiu de millorar el nivell de vida i les expectatives de futur de la població infantil marginal de 0 a 18 anys.
Una bona formació és l’eina que aquests nens i nenes tindran quan siguin grans, per trencar el cercle de pobresa en què vivien quan van arribar a YAMUNA.
Reben alimentació, escolarització i atenció sanitària, s’afavoreix la seva integració social i expectatives de futur, també es milloren les expectatives de tot el nucli familiar, sovint molt deteriorat.

La cursa

La cursa té dues modalitats: la llarga de 21km i la curta de 12 km, que també podràs fer caminant si no vols o no pots còrrer. Es tracta d’un recorregut circular que surt des del nostre club, on també t’esperarem a la tornada amb música, menjar i beure. A més, tenim servei de guarda-roba i de vestidors. Per motius de sequera, les dutxes NO estaran disponibles per l´ús.

Amb la inscripció tindràs una bossa d’obsequis dels nostres col.laboradors, una samarreta i un àpat al finalizar la carrera (amb opció vegana!). A més, pasaràs un matí fent esport en ple parc de la serralada litoral en bona companyia, tot col·laborant en la causa solidària d’enguany.

Si vols col·laborar amb la causa però no pots còrrer o caminar, tens l’opció solidària dorsal 0. Per a més informació de la carrera, inscripcions i normativa, fes clic aquí.

Coneix la ruta

Ep! No et perdis! Aquí tens el recorregut per tal que vagis practicant, recorda que la modalitat de cursa es cronometrarà amb xip groc (si no en tens, pots llogar-ne un al moment de la incripció).

Modalitat 21km (cursa)

Powered by Wikiloc

Modalitat 12km (cursa o caminada)

Powered by Wikiloc

Altres edicions

En aquests enllaços trobaràs els resultats i les fotos de la passada edició. T’has trobat a alguna foto? Recorda compartir-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #TSSMA.

Coneix els nostres col·laboradors

Sense els nostres col·laboradors la cursa no seria possible. Aquí tens el llistat dels nostres col·laboradors, que ens ajuden a fer realitat el nostre projecte, molts d’ells negocis veïns.